Cautare

17084 de rezultate pentru "suplinire satu mare" (4.80 secunde)
Satu Mare: "Avem mijloce de transport, tot ce trebuie. Stiu ca trebuie sa alegem niste persoane de incredere care sa o voteze pe domnisoara Basescu.
Alba, Arad, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Cluj, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Mehedinti, Mures, Neamt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Vaslui, Valcea si Vrancea.
Daca tinem cont de regula alegerii presedintelui Consiliului Judetean, si deci prin simetrie si a viitorului presedinte de Consiliu Regional dintr-un singur tur, atunci gruparea judetelor Bihor, Satu Mare si Salaj ar putea oferi UDMR un al doilea "cadou regional", pe langa traditionala secuime.
Arad-Caras-Severin-Timis, Bihor-Salaj-Satu Mare, Hunedoara-Alba, Sibiu-Brasov, Maramures-Cluj-Bistrita-Nasaud si Harghita-Covasna-Mures. Trei regiuni s-ar constitui in Moldova: Suceava-Botosani, Iasi-Neamt-Bacau-Vaslui, Braila- Galati-Vrancea-Buzau. Alte sapte regiuni ar fi concentrate in sudul Romaniei:
Procurorii anticoruptie au acuzat ginerele unui deputat de Satu Mare - Ioan Ciocan, care ar fi apelat la consilierul personal al ministrului Mediului ca sa obtina influenta acestuia.
Premierul a aratat ca astfel se asigura reprezentarea minoritatii romanesti in Harghita si Covasna si a minoritatii maghiare in alte judete decat Harghita, Covasna, Mures, Bihor, Satu Mare, Salaj.
USL castiga aproape sigur 33 de CJ si 28 de municipii Dupa centralizarea a 70% din sectii Seful de campanie al USL Liviu Dragnea a declarat ca Uniunea castiga presedintia Consiliilor Judetene Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras-Severin, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Huneadoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mures, Olt, Prahova, Satu-Mare, Salaj, Suceava, Teleorman, Timis, Vaslui, Valcea, Vrancea, dupa numararea a voturilor din 70% din sectii.
"Suntem intr-o epoca in care nu mai trebuie sa te sui in masina sau in avion sa vii de la Satu Mare, de la Botosani, de la Timisoara sau de la Constanta pana la Bucuresti ca sa rezolvi o problema administrativa, suntem in secolul in care nu stiu mai bine un grup de functionari din Ministerul de Finante national decat un guvern regional si un guvern local cum trebuie folosite resursele financiare, suntem in secolul 21 membri ai Uniunii Europene cu o uriasa problema:
Se depun oferte pentru Ciprom Ploiesti, Boldesti Scaieni, Administrare Cazare Cantine Bucuresti, Sere Brasov, Dobromin Constanta, Textila Ardeleana Satu Mare, Orlatex Orlat, Hidrotehnica Galati.
Totodata, Guvernul isi va aduce aportul si la cota de finantare locala cu un sprijin de 2 milioane de euro, iar celelalte 3 milioane de euro vor fi asigurate din fonduri alocate de Consiliul Judetean Satu Mare si de Consiliul Local Negresti Oas.
La nivelul Primariei municipiului Satu Mare vor fi initiate in zilele urmatoare demersurile pentru aprobarea documentatiei privind lucrarile de reparatie capitala a podului Golescu.
Arnold Niesse, care detine prin interpusi pachetul majoritar, a fost in mai multe rinduri la Satu Mare, dar nu a catadicsit sa treaca si pe la Textila.
Suma de 353 milioane de lei vechi va ajunge la 18 familii din judetele Alba, Bacau, Dimbovita, Dolj, Iasi, Ilfov, Mures, Olt, Prahova, Satu Mare si Vaslui pentru refacerea locuintelor distruse de inundatii si intemperii.
Tranzactionarea actiunilor Rompetrol, afectata de ancheta lui Patriciu Conform acordurilor de concesiune pentru explorare, dezvoltare si exploatare petroliera incheiate cu ANRM, divizia de Upstream a companiei are concesionate, din 2004, si doua perimetre de explorare, Zegujani si Satu Mare, iar din 2005, alte 3 perimetre similare, transferate de la Forest Oil:
Prefectii din Alba, Arges, Arad, Bacau, Bistrita Nasaud, Bihor, Brasov, Bucuresti, Buzau, Caras Severin, Cluj, Covasna, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Valcea si Vrancea au fost avertizati ca in aceste zone va ploua torential.
Programul a fost lansat pe 14 august si finanteaza proiecte care vizeaza atat intarirea infrastructurii in domeniul transportului, potectiei mediului si prevenirii inundatiilor, precum si promovarea initiativelor care faciliteaza integrarea mediului economic, pentru zona Bihor, Arad, Satu Mare si Timis.
La notificarile existente se adauga revendicari pentru uzinele Unio Satu Mare, Tohanul Vechi, Carom SA, Astra Vagoane Arad, Cugir, Intreprinderea Optica Romana si Societatea de Investitii Imobiliare SAR, care sunt in curs de analiza si solutionare.
Este vorba despre Liv Mar Metal SRL Constanta administrata de Camelia Cismaru din judetul Valcea, persoana analfabeta care a achizitionat marfuri de la doua societati din judetele Satu Mare si Neamt in valoare totala de 1.400.000 RON.
Potrivit acestuia, CONTEX 2007 a reunit 46 de producatori, din toate zonele tarii - de la Arad la Iasi, Constanta si Satu Mare.
Adrian Hava, reprezentatul RCS&RDS Oradea, ne informeaza ca proiectul de extindere si modernizare a punctelor de prezenta initiat de companie se desfasoara si la nivel national, in orase precum Alba-Iulia, Brasov, Cluj, Craiova, Focsani, Iasi, Onesti, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Targu-Mures si Targu-Ocna.
google-analytics.com